Bu haber kez okundu.

PERVARİ KAYMAKAMI KAHRAMAN, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARIYLA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
banner229
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, konutunun bahçesinde ilçede bulunan gazi ve şehit yakınlarıyla iftar yemeğinde buluştu.
Yemeğe İlçe Jandarma Komutanı Ersan Dikili, Belediye Başkanı Vekili Galip Eren, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Hakan Akıncı katıldı.
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman iftar programında yaptığı konuşmada “Bu güzel ramazan ayında bu akşam, ramazan ayının rahmet ve bereketini bizlerle paylaştığınız için, bu iftar yemeğinde bizlerle birlikte olduğumuz için hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.
Sizler bizim için gerçekten kıymetlisiniz. Biz şayet bu ülkede huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak bunu elbette şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların fedakârlıkları olmasaydı, biz burada birlikte huzur içinde oruç açmaya, iftar etmeye imkân bulamayabilirdik. Şehitlerimizi bu mübarek ramazan gününde rahmetle, minnetle, şükranla bir kere daha yâd ediyorum. Ebediyete irtihal etmiş bütün gazilerimizi de yine rahmetle, minnetle yâd ediyorum.
Sizler şehit yakınları olarak onların bize emanetisiniz. Biz devlet olarak sizlerin her daim yanınızdayız. Şunu bilmenizi isteriz ki, sizin her sorununuz bizim sorunumuzdur. Her daim kapımız sizlere açıktır. Sizlere, bu duygu ve düşüncelerle iftarımıza iştirak ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.
Gaziler, gazi ve şehit yakınları, Pervari Kaymakamı Murat Kahraman’a gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.