Bu haber kez okundu.

Pervari Kaymakamı Aydemir ve Başkan Özcan Mehmetçikle İftar Açtı
banner229

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve beraberindeki heyet ile birlikte Ekindüzü Karakolunda Mehmetçikle birlikte İftar açtı.

Vatan nöbet bekleyen Mehmetçikle iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, "İlçemize bağlı Ekindüzü Karakolunda Mehmetçiğimiz sınırımızın her noktasında gece gündüz demeden vatan bekçiliğini yapmaktadır.

Burada bulunan Ekindüzü Karakolumuzu ziyaret ederek askerlerimizle bir araya geldik. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazanın bu iftarında Mehmetçiğimiz ile birlikte iftar açtık. Bu ziyaretimiz, askerlerimizin moral ve motivasyonuna katkı sunuyor. Allah Mehmetçiğimizi korusun" dedi.

Kaymakam Aydemir, daha sonra ise vatani görevini yapan askerle birlikte aynı sofraya oturarak iftarını açtı. İftar sonrası askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Aydemir, askerlerin hal ve hatırını sorarak, hayırlı teskereler temennisinde bulundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan konuşmalarında "Ramazan Ayının Bereket Ayı olduğunu belirterek, "Mübarek Ramazan Ayının güzelliklerinin yanında iftar sofralarının da büyük bir yeri ve önemi var.

İftar sofraları birlik beraberliğin, manevi hazzın ve paylaşım ruhunun en güzel şekilde sergilendiği, oruç ibadetimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve hazzını derinden yaşadığımız sofralardır. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan Ayında Vatani Görevini icra eden askerlerimiz ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduk "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.