Bu haber kez okundu.

PERVARİ İLÇEMİZDE TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI
banner229

 Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Ersan Dikili, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Sıddık Çakan’la birlikte Pervari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan TUBİTAK Bilim Fuarına katıldı.
     Sergi Okul Müdürü Cemal Kartal’ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ve beraberindeki kurum amirleri öğrenciler tarafından hazırlanan ve ustaca sergilenen projeleri ilgiyle izledi. Kaymakam Kahraman, öğrencileri tek tek tebrik etti.
  Kaymakamlığın öncülüğünde ve Erasmus+ Projeleri kapsamında hazırlanan “Minik Eller” projesi ile yurtdışına giden öğrencilere sertifikalarını Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Ersan Dikili, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.