Bu haber kez okundu.

Pervari İlçe Girişi Yeni Aydınlatma Direkleri İle Işıklandırılıyor
banner229

Siirt iline bağlı Pervari ilçesinin girişindeki kara yolunda 5 Km’lik aydınlatma direkleri ile ışıklandırılıyor.

Pervari İlçe merkezinin girişi ile çıkış kısmına kadar döşenecek yaklaşık 5 Km’lik alanda yeni ışıklandırma direkleri ilçeye farklı bir görünüm kazandıracak.

Pervari Belediye Başkan Tayyar Özcan’ın özveri ile yapmış olduğu takip sonucunda orta refüje döşenmeye başlanan ışıklandırma direkleri, fabrikadan özel üretilerek Pervari ilçemize getirildi.

Şu an yapılan çalışmaların ardından ekiplerin kontrol denetiminde ışıklandırmaların faaliyete konularak, ilçe merkezine farklı bir görünüm katacak.

Özcan, Amacımız Pervari ilçemizi aydınlatmak hem de görsel açıdan güzel bir görünüme kavuşturmak. Bunu en iyi şekilde yapıyoruz. Çalışmalar özen gösterilerek yapılıyor ve kısa bir süre çalışmalar tamamlanacak."dedi.

Başkan Özcan, Projeye destek veren Siirt Milletvekilimiz Sayın Osman Ören'e ve çalışmalarından dolayı DEDAŞ ekibine tüm Pervarili Hemşehrilerim adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.