Bu haber kez okundu.

Pervari İlçe Emniyet Amiri Zeki Çakırtaş'a Veda Yemeği..
banner229
 Pervari İlçe Emniyet Amirlik görevini yaptığı süre içerisinde İlçe Halkı ile olan diyalog ve iyi münasebetleri, kurumlar arası uyumlu çalışmaları takdire şayan olan Zeki Çakırtaş için veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan Pervari  Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Emniyet Amiri Zeki ÇAKIRTAŞ beyin Pervari Halkı adına İlçemizdeki hizmetleri ve çalışmaları ve samimiyeti için çok teşekkür ediyor bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diledi.

PERVARİ BELEDİYESİ YGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ SİİRT'TE ÜCRETSİZ TAŞIDI

Pervari Belediye Başkanı Tayyar ÖZCAN tarafından YGS Sınavına girecek İMKB Anadolu Lise Öğrencilerinin Siirt’e gidiş-geliş ulaşım masraflarını üstlendi.

ÖZCAN, inşallah bu sınav Maratonunda sonunda kazanacak öğrencilerin sayısının çok olmasını dileyerek, öğrencilerimizin maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olacağız dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPervariYemekEmniyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.