Bu haber kez okundu.

Pervari ESOB Başkanı Burhan Engin, Geçirdiği Kazada Hayatını Kaybetti
banner229

Pervari Esnaf Sanatkarlar Odası (ESOB) Başkanı Burhan Engin ailesiyle birlikte oğlunu ziyarete giderken, Giresun-Bulancak İlçesi yakınında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Giresun'un Bulancak İlçesi yakınlarında kontrolden çıkan hafif ticari araç, Pazarsuyu Deresi'ne uçtu, sürücü Siirt'in Pervari İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Burhan Engin hayatını kaybetti.

.Engin'in, Bulancak'ta imamlık yapan oğlunu ziyaretten döndüğü öğrenildi.

Kaza sabah saat 06.30 sıralarında Bulancak İlçesi yakınlarında meydana geldi. İlçeye bağlı Güzelyurt Köyü'nde imamlık yapan oğlu Mehmet Engin'i ziyaretten dönen Burhan Engin'in kullandığı 34 YN 4522 plakalı hafif tivari araç, bir anda kontrolden çıktı. Savrulan araç, Pazarsuyu Deresi'ne uçup yan yattı.

Kaza ihbarı sonrasında olay yerine gelen Giresun ve Bulancak belediyeleri ile UMKE'ye ait ekipler, deredeki araçta sıkışan 3 kişiyi çıkardı. Aracın sürücüsü Siirt'in Pervari İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Burhan Engin olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan eşi Türken Engin ile kayınpederi Ömer Damar Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp, tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.