Bu haber kez okundu.

Pervari'de Yapılan Sanat Sokağı Büyük Beğeni Topladı
banner229

Yapılan çalışmalarla imajı değişen Pervari ilçesinin yeni çehresi ilçe halkının beğenisi kazandı.

30 Mart 2014 tarihinde seçiline Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, dönemin Başbakanı iken ziyaret ettiği Pervari ilçesinde, “Ataköy’de ne varsa Pervari’de o olacak” diye ifade eden AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözünü karşılık Pervari’ye bir biri üzerine modern çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Özcan, ilk etapta ilçenin 50 yıldır devam eden su sorununa kalıcı çözüm getirdi. Daha sonra Alt yapı ve üst sorununa el atarak ilçeyi modern ışıklandırma sistemiyle donattı.

İlçede sanat ismi verilen bir sokağı parke taşı ile yenilenerek tavanında rengarenk şemsiye tipi ışıklandırma yapılması görenler mest etti.

Pervari Belediye Başkanı Özcan, Pervari’yi yaşanılır modern bir hale getirmek için tüm imkanları seferber ettiklerini, önümüzdeki günlerde ilçe için hayati öneme sahip çevre yolu yapımı noktasında gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili düşüncelerini aldığımız Pervarili vatandaşlar ise ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini, Pervari’de yapılan modern yeniliklerle Ataköy’e benzediğini dile getirerek, emeği geçenleri kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.