Bu haber kez okundu.

Pervari'de Teröristlerin Tuzakladığı Patlayıcı İnfilak Etti: 1 Yaralı
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir işçi yaralandı.

PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcı, Gürzova ile İğneli köyü arasındaki içme suyu hattında çalışma yapan Pervari Belediyesine ait iş makinesinin kazısı sırasında infilak etti.

Patlamada yaralanan kepçe operatörü İbrahim Tomris, Pervari Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Siirt Devlet Hastanesine sevk edildi.

Güvenlik güçlerince, bölgede tuzaklanan başka patlayıcı olup olmadığına yönelik tarama başlatıldı.

SİİRT VALİLİĞİ: KAZI SIRASINDA EL YAPIMI PATLAYICI İNFİLAK ETTİ

Siirt Valiliği, Pervari İlçesi'nde 1 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili açıklama yaptı.

İş makinesinin kazı çalışması sırasında, önceden tuzaklanan el yapımı patlayının infilak ettiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "12 Ekim 2017 Perşembe günü saat 14.30 sıralarında Siirt ili, Pervari İlçesi'ne bağlı Gürzova mevkiinde, içme suyu isale hattı işletme bakım yolunun yapımı devam ederken, özel bir firmaya ait kepçenin kazı çalışması esnasında, daha önceden tuzaklandığı değerlendirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu; kepçe operatörü hafif yararlanmış olup, ivedi bir şekilde Siirt Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş ve tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.Söz konusu olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.