Bu haber kez okundu.

Pervari'de Modern Yeni PTT Hizmet Binası Hizmete Girdi
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde yapımı tamamlanan modern yeni PTT binası hizmete girdi.

İlçedeki eski hizmet binasının ekonomik ömrünü tamamlaması ve iş yoğunluğuna cevap verememesinden dolayı PTT Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan yeni hizmet binası teknolojinin son imkanlarıyla donatılarak, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Pervari ilçesine önemli ve modern bir eser kazandığını ifade eden Pervari PTT Müdürü Ergin Sayın, "Yeni hizmet binasının 400 m2 alan üzerinde B+2 kattan oluşmaktadır. Bina'da her türlü PTT hizmeti, kargo taşımacılığı ve bankacılık hizmetleri yürütülmektedir. Şirin ilçemizde PTT olarak, vatandaşlarımıza hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmaya başladık.” dedi.

Yeni PTT hizmet binasının modern ve mimari yapısıyla ilçeye ayrı bir güzellik kattığını kaydeden Sayın, “Binanın yapımında emeği geçen başta PTT Genel Müdürlüğümüze, Siirt PTT Başmüdürü Sayın Abbas Akdeniz’e, Pervari Kaymakamı Sayın Hakan Şeker’e Belediye Başkanı Sayın Tayyar Özcan’a ve emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.