Bu haber kez okundu.

Pervari'de LYS Kursları İle Gelen Başarı
banner229

Pervari Halk Eğitim Merkezi kurs ve kursiyerleri ile göz kamaştırıyor.

Pervari halk Eğitim Merkezi bünyesinde değişik meslek dallarında açılan kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

2017 yılında açılan 37 kursa ve 640 kursiyer iştirak etti.

Pervari Halk Eğitim Merkezi Müdürü Engin Özcan yaptığı açıklamada ilçede değişik meslek dallarında açılan kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek,  “Hedeflerinin bu tür kurslarda, kursiyerleri bedenen ve ruhun hayata hazırlamak, aile ekonomilerine destek olmak ve ilçede özellikle bayanların sosyal ve kültürel yaşama daha fazla katılımlarını sağlamaktır.” dedi.

LYS KURSLARI İLE GELEN BAŞARI

Pervari ilçe İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında lise mezunlarına yönelik ücretsiz LYS kurslarının açıldığını belirten Özcan,’2017 yılında HEM bünyesinde açılan LYS kurslarına katılan 12 öğrencimizden dokuzunun ülkemizin değişik üniversitelerinde dört yıllık lisans bölümlerine yerleştiğini’ söyledi.

Bu yılda da lise mezunu 25 gencimize ücretsiz YKS kursunun açıldığını kaydeden Özcan, ‘10 öğretmen ile öğrencilerimizi zengin içerikli ders programlarıyla destekliyoruz. YKS Matematik Türkçe derslerinde yoğunlaştırılmış sınav programı, düzenli deneme sınavları ve periyodik test çözümleri ile öğrencilerimizi üniversite hayatına hazırlıyoruz.’ diye konuştu.

Açık Öğretim Lisesine 1196, Açıköğretim Ortaokul bölümlerine de 299 öğrencinin kayıt yaptığını kaydeden Özcan, kayıt yapan tüm öğrencilerimize her türlü kolaylığın sağlandığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.