Bu haber kez okundu.

Pervari'de 517 Güvenlik Korucusu Yemin Ederek Göreve Başladı
banner229

Siirt’in Pervari ilçesinde 517 güvenlik korucusu yemin ederek, göreve başladı.

İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen yemin törenine; Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Oğuz Şekerci, kurum amirleri, Güvenlik korucularının yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Bölücü terör örgütüne karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelede güvenlik köy korucularının önemli bir görev üstlendiklerini belirtti.

Güvenlik Korucuları kadrolarının gençleştirilmesi, terörle mücadelede daha etkin ve verimli sonuçlar alınacağına inandığını belirten Kaymakam Şeker, “Güvenlik Korucularımız Mehmetçiklerimizle birlikte önümüzdeki süreçte terörün belinin kırılmasındaki en belirleyici güç olacaktır.”dedi.

Tören, Güvenlik Köy korucularının yemin etmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 7 yıl önce

ALLAH yar ve yardımcıları olsun, Rabbim bu devlet için çalışanları korusun.