Bu haber kez okundu.

Pervari'de 50 Korucu Yemin Ederek Göreve Başladı
banner229

Siirt'in Pervari ilçesinde vatandaşların huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerimizle birlikte terör örgütlerine karşı omuz omuza kahramanca mücadele edecek, 50 güvenlik korucusu Siirt'in Pervari ilçesinde yemin ederek göreve başladı.

Pervari Öğretmenevi'nde düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Kaymakam Musa Aydemir, güvenlik güçleriyle omuz omuza mücadele eden 50 güvenlik korucusunun eğitimlerini tamamlayarak, göreve başladığını söyledi.

Terörle mücadeleye güvenlik korucularının büyük katkı sağladığına işaret eden Aydemir, vatanın bölünmez bütünlüğü, vatandaşların güvenliği, huzur ve refahı için görev yapmaya talip olan koruculara teşekkür etti.

Okunan duanın ardından güvenlik korucuları yemin etti. Törene, AK Parti Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgün Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Ziya Kahraman ve kurum müdürleri katıldı.

Beğendik Beldesinde göreve yeni başlayan 50 Köy korucusuna yemin ederek, Koruculara Kuran-i Kerim ve Türk Bayrağı hediye verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.