Bu haber kez okundu.

Pervari'de 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
banner229

15 Temmuz Şehitleri Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle,Pervari Belediye Başkanlığınca Mevlid-i Şerif okutulup,Cuma namazı çıkışı vatandaşlara ikramda bulunuldu.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri münasebeti ile ilçe müftülüğü tarafından öğle namazından önce Ulu Cami de şehitler için mevlidi şerif okutuldu. Cami çıkışı Pervari Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.

 Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "15 Temmuz feto hain darbe teşebbüsünün, ülkemizin demokrasisine, milli iradesine ve devletimizin varlığına direk yapılan bir saldırıdır. Bu hain darbe kalkışması Allah'ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hükümetimizin dirayetli ve inançlı duruşu ile Aziz Milletimizin vakarı sayesinde bertaraf edilmiştir. Vatanı için, milleti için, memleketi için, bu ülkenin birliği ve dirliği için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

Biz şehitlerimize olan minnet borcumuzu ilelebet unutmayacağız. Bu hain kalkışmanın, bu millet tarafından çok iyi okunduğunu, içerde ve dışarda kim dost kim düşman olduğunu hep birlikte gördük. Rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Ulu Camimizde öğle namazına müteakip Türkçe, Kürtçe ve Arapça Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletçe yaşadığımız kötü günlerin bir daha yaşanmaması temennisiyle kardeşliğimizin ve birlik beraberliğimizin devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.