Bu haber kez okundu.

Pervari Belediyesi ve Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Pervari Belediye Başkanlığı ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında ‘Toplu İş sözleşmesi’ yapılan müzakereler sonucunda imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, yapılan iş sözleşmesinin işçilere hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, işçilere göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür etti.

Başkan Özcan, 2017 yılındaki çalışmalar hakkında bilgi vererek Pervari Belediyesi 3. yıl içerisinde çok başarılı işlere imza attı. Buda sizlerin üstün gayretleri neticesinde oldu. Ben sizlerden memnunum. Verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştınız. Gelecek yıllarda da aynı performans içinde çalışarak, Pervari'yi hep beraber kalkındırmaya devam edecek olduğumuza inanıyorum. Biz ne kadar iyi olursak, işlerimizde o derece güzel işliyor.

Başkan Özcan; göreve geldikleri günden bu yana her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, sendika yönetimine uzlaşmacı tutumlarından dolayı teşekkür ederim. Yaptığımız sözleşme hayırlı olsun dedi.
Sendika başkanı Halit Akınay da, başkan Özcan’ın işçilerin haklarını almaları konusunda çok duyarlı davrandığını belirterek teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Başkan Özcan ve Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Akınay, toplu iş sözleşmesine imzalarını attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Batur 7 yıl önce

Emekçi ye verilen en güzel hediyedir Alın terinin karşılığı, bu güzel kareyi oluşturan emeği geçen sayın başkan ve Belesiye iş Sendikamızi tebrik ediyorum Pervari de çalışan belediye işçilerine hayırlı olsun.