Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan Öğrencilere Karne Hediyesi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının son gününde öğrencilerin karne mutluluğuna ortak oldu ve öğrencilere hediyeler dağıttı.

Pervari ilçemizde bulunan Şehit Öğretmen Ekrem Okutan ilkokulu ve Fatih Ortaokulu karne dağıtım törenine katılan Başkan Özcan,Öğrencilere 600 çift ayakkabı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Başarılı öğrencileri tebrik eden Özcan, Öğrencilere Yaz Tatilinde bol bol dinlenmelerini ve fırsat buldukça kitap okumalarını tavsiye etti.

Başkan Özcan; "Kendileri küçük ama kalpleri, gönülleri kocaman olan her biri ayrı değerli çocuklarımız için küçük bir hediye verdik. Gönül ister ki keşke daha fazlasını verebilsek. Onların her birinin yüzündeki gülümseme dünyalara bedel" dedi.

Tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Özcan, öğrencilere ve velilere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Tayyar Özcan, "Özveriyle sürdürdüğünüz bir öğretim yılını daha tamamladınız. Öğrencilerimizin, anne-babaları heyecanla beklediği karneler artık ellerinizde. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatili daha iyi hazırlanmak için değerlendirmenizi dilerim.

Başarının üst sınırı yoktur ama başarının temel şartı başarıya inanmaktır. Telafisi mümkün olan başarısızlıklar sizleri üzmesin. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor, öğretmenlerimize en derin saygılarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.