Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Hasta Ziyaretlerinde
banner229
Siirt’te Ôzel Asema Hastanesinde yatmakta olan Pervari’nin güzide insanlarından Alihan Solmaz’ı Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İl Genel Meclis Üyesi Cangir Bayram ve İsmail Özcan ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Özcan, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.
 Başkan Özcan: “ Sağılık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi.
 Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Özcan, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.
 Hastaneye gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Özcan’a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Alihan Solmaz, Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.