Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'dan Regaip Kandil Mesajı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İnsanlığımız için manevi bir çok kazançlar ile dolu olan mübarek Üç Ayların da habercisi olan Regaip Kandili kutlama mesajı yayınladı.

Pervari Belediye Başkanı Özcan mesajında, "Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.

Üç aylar Regaib Kandiliyle başlayan, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, maddi ve manevi alanda Bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır.

Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin üç aylarını ve Regaib kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.