Bu haber kez okundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'dan Hasta ve Okul Ziyaretleri
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ilçe Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve bazı okulları ziyaret etti.

Pervari Devlet Hastanesi baştabibi ve yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Özcan, klinikleri ziyaret ederek, hastaların durumu hakkında bilgi alarak, yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalara çeşitli hediyeler veren Başkan Özcan, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.  

Başkan Özcan: “Sağılık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir” dedi. Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Özcan, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor” dedi.  

Hastaneye gezerek hastaları ziyaret eden Başkan Özcan’a nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren vatandaşlar , Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Tayyar Özcan, daha sonra ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerle görüştü.

Başkan Özcan, ziyaretlerinde okul yöneticisi ve öğretmenlerin belediye tarafından çözülebilecek sorunları halkında bilgi aldı.

Başkan Özcan, bu güne kadar okullara her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonrada destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.