Bu haber kez okundu.

PERVARİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN, PERVARİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNİN TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILDI
banner229
 İlk kez Pervari İlçemizde Pervari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK BİLİM FUARI İlçenin üst düzey yetkilileri, iş adamları ve daire amirleri, öğrenci velileri tarafından yoğun bir ilgi ile izlendi.

Okul Müdürü Cemal Kartal, Okullarının açılışından bu güne kadar yaptıkları çalışmalar ve okul öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları Tübitak Bilim Fuarı hakkında misafirlere Brifing verdi.

Sunumdan sonra Kartal ;maddi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Murat Kahraman ,İlçe Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve değerli İş adamlarına teşekkür ederek kendilerine yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fuara katılım yapan misafirler Öğrencilerin hazırlamış oldukları standların hepsini gezerek yapılan Projeler hakkında bilgi aldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.