Bu haber kez okundu.

Pekay Derneğinin  Kukla Şenliği Çok Renkli Geçti
banner229

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şubesi'nin, Kültür Bakanlığının desteği ile polis çocuklarına ve şehit ve gazi çocuklarına İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Kukla Şenliği etkinliği büyük bir beğeni topladı.

Salonu dolduran ve gösteriye yoğun ilgi gösteren çocuklar kukla, balon şov gösterileri ve yarışmalar ile büyük heyecan yaşayarak gönüllerince eğlendi.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şube Başkanı Emel Tokyay, kültürel değerlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, 'PEKAY olarak kültürel değerlerimize sahip çıkmak, gelecek nesillere kültür ve sanat zenginliklerimizi doğru biçimde anlatmak, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve zihinlerine ışık tutmak amacıyla bu anlamlı etkinlik düzenlendi dedi.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şube Başkanı Emel Tokyay, böyle bir projeden haberdar olmamızı ve hazırlanmasını sağlayan Kültür Bakanlığı daire başkanı sayın Sanem Arikan'a, projeyi hazır hale getiren sayın Serap Erkoç'a ve Ankara'dan gelen tüm sanatçılara teşekkür etti..

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Emniye Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Etkinlik İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Ankara'dan gelen sanatçılara hediye takdim etmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.