Bu haber kez okundu.

Pekay Derneği Üyeleri, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
banner229

Polis Eşleri Yardımlaşma ve Kaynaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şubesi tarafından gerçekleştirilen sosyal etkinlikler devam ediyor.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şubesi Selami Değer Anadolu Lisesi yurdunda kalan kız öğrencilerle bir araya geldiler.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay’ın eşi Emel Tokyay başkanlığındaki Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY), kuruluş amacı doğrultusunda evde hazırladıkları tatlı, pasta ve börekleri Selami Değer Anadolu Lisesi yurdunda kalan  kız öğrencilere ikramda bulundular.

Pekay Derneği tafından yapılan etkinlik, öğrencilerin eğitimlerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlendi.

PEKAY tarafından düzenlenen bu farklı etkinlik takdir edilirken, bu duruma en fazla öğrenciler sevindi.

 Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şubesi Başkanı Emel Tokyay, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada: “Kıymetli Okul Müdürüm, Öğretmenlerim, öğrenci arkadaşlarım,Bugün, PEKAY olarak Selami Değer Anadolu Lisesi yurdunda kalan ’kız öğrencilerimize ziyarete bulunduklarını, burada, hem öğrencilerimizle tanışma ve kaynaşma amaçlı bir araya geldiklerini söyledi. 

Tokyay, “Bugün burada öğrencilerimizle bir arada olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu tür etkinlikleri sürekli olarak yapıp, halkımızla birlikte olup, onların sıkıntılarını ve sevinçlerini sürekli olarak paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Tokyay, çoğu kez, çocuklarımız, Eğitim döneminde, sosyal aktiviteleri ihmal ediyorlar. Bu açıdan, öğrencilerimize farklı bir bakış açısı sunmak istedik. Bununla birlikte, Anadolu’nun farklı yerlerine ait, farklı kültürlerden gelen yeni yüzlerle, polis aileleri ile öğrenci arkadaşlarımızı buluşturmak istediklerini söyledi.

Tokyay, bizleri kırmayarak, kapılarını açan okul yönetimi ve öğretmelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Selami Değer Anadolu Lisesi yurt müdürü,PEKAY Dernek Başkanı Emel Tokyay'a ve programa katılan polis eşlerine teşekkür etti.

Yapılan kaynaşma etkinliğinde kız öğrencilerin söylemiş olduğu ilahiler büyük bir alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.