Bu haber kez okundu.

PEKAY'dan "Duyarlı" Kermes
banner229

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şubesi tarafından Güres Caddesinde kermes açıldı.

Güres caddesinde açılan kermeste yiyecek çeşitlerinden, kıyafet, mutfak eşyası ve hediyelik eşyaya kadar  birçok ürün satışa sunuldu. 

Polis eşleri tarafından oluşturulan PEKAY'ın, Kermesin gelirin üniversitede öğrenim gören emniyet mensuplarının çocuklarına burs olarak verileceği yardım amaçlı düzenlen kermesin Perşembe gününe kadar açık olacağı belirtildi.

Güres Caddesinde düzenlenen kermes organizasyonuna Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın  eşi Fatma Tutulmaz, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş,ve eşi Meltem Kuş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay  ile eşi Emel Tokyay, vatandaşlar ve emniyet personeli katıldı.

Kermesin açılış kurdelesini Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın  eşi Fatma Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay  ile eşi Emel Tokyay kesti. Kurdele kesiminden sonra stantları gezen vatandaşlar yiyecekten, giyime birçok ürünü uygun fiyata alma fırsatı yakaladı.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Siirt Şube Başkanı Emel Tokyay yaptığı açıklamada, kermesimize halkımızın ve basın temsilcilerimizin göstermiş oldukları ilgiden memnuniyet duyduklarını, Kermesin gelirin üniversitede öğrenim gören emniyet mensuplarının çocuklarına burs olarak verileceği belirterek, Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen teşkilat mensuplarına değerli eşlerine, kermese ürün gönderen Siirt esnafına teşekkür etti. 
Tokyay ayrıca 3 gün boyunca sürecek olan kermese tüm Siirt halkını davet ederek bol kazançlı satışların olmasını temenni etti. 

Polis eşlerinin hazırladığı hamur işi ve tatlılardan oluşan ürünler vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

 Kermese katılan vatandaşlardan Murat Erten, emniyet teşkilatı mensuplarının eşleri tarafından güzel bir çalışma yapıldığını söyledi. Erten, "Bütün Siirtli vatandaşlarımız ve diğer arkadaşlar burada alışveriş yapmaya gelmelidir. Bu alışveriş iyi bir hayra vesile olacaktır" ifadelerini kullandı.
Kermesin 3 gün açık kalacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtPekayEmel TokyayKERMES
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.