Bu haber kez okundu.

Özyeşil, Enerji Bir-Sen Türkiye Buluşmasında ....
banner229
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Enerji Bir-Sen teşkilat toplantısı Siirt ile birlikte 81 il temsilcilerinin katılımıyla Antalya da gerçekleştirildi. Antalya da gerçekleşen Enerji Bir-Sen Türkiye buluşmasında Enerji Bir-Sen Siirt İl Temsilciliği olarak Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul’ a Siirt battaniyesi hediye edildi.

Toplantıyı değerlendiren Enerji Bir-Sen Siirt İl Başkanı Beşir Özyeşil Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, başkanlığında Enerji Bir-Sen Büyük Türkiye Buluşması Türkiye'nin dört bir yanından gelen teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

"TALEPLERİMİZDE ISRARCIYIZ"

Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen'in geneldeki taleplerini sıralayan Özyeşil,  şöyle konuştu:

"Bildiğiniz gibi, 2015 Ağustos'unda 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri başlayacak. Yapılacak çok iş, elde edilecek çok kazanım, dile getirilecek taleplerimiz var. Kamu görevlilerinin genelini ilgilendirenler boyutuyla Memur-Sen öncülüğünde, 4/C'li sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesini,

2005 yılından sonra göreve başlayanların bir derece verilmesini,

Disiplin cezalarının affı konusunu,

Başta KİT personeli olmak üzere vergi dilimi ve oranları konusunu,

Ek göstergelerin yeniden düzenlenmesini,

Ek ödemelerin emekli maaşına ve ikramiyesine yansıtılmasını,

Üniversiteli işçilerin memur kadrolarına atanması konusunu,

Sözleşmeli personelinin yıllık izinlerinin bir sonraki yıla devredilmesini,

KİT'lerde ücret gruplarının 5'ten 3'e indirilmesini ve unvan standardizasyonunun sağlanması konularını güçlü ve kararlılıkla istemeye devam edeceğiz." Dedi.

“Mazlumun Yanında Zalimin Karşısındayız”

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul ise, Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen 'Zulüm karşısında susan dilsiz şeytandır' ilkesi ile yola çıkmış, bu anlayışla hareket etmiştir. Filistinli, Arakanlı, Somalili, Pakistanlı kardeşlerimize yardım eli uzatırken hep bu duyguları paylaştık. Sudanlı, Suriyeli, Kobanili ve Telaferli Türkmen kardeşlerimize yardım eli uzatırken bu duygu ve inanç içinde olduk. Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDAT 9 yıl önce

siirt te sendikacılık m.beşir özyeşil ile çok büyük bir hız kazanmıştır. başarılar başkanım...