Bu haber kez okundu.

Öztanık Ailesinden Öğrencilere Giyim Yardımı
banner229

İstanbul’da ikamet eden Siirtli Öztanık Ailesi babaları İşadamı Merhum Haşim Öztanık adına şehrimizde yaptıkları okula yardımlarını devam ettiriyorlar.

Haşim Öztanık’ın büyük oğlu İstanbul’da mukim Siirtli işadamlarımızdan Lütfü Öztanık tarafından bağışlanan giyim yardımları, Haşim Öztanık ilkokulunda düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

Okul Müdürü Mustafa Demir'de yaptığı açıklamada, iş adamı Öztanık’ın her yıl kendilerini aradığını ve ihtiyaca göre; çanta, kırtasiye malzemesi, bot, mont veya benzeri bir yardımı ayırım yapmaksızın bütün öğrencilere gönderdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve okul yöneticilerinin katıldıkları programda konuşan Güneş, iş adamı hemşerimiz Öztanık’ın, babasının adını taşıyan ilkokulda okuyan öğrencilere 13 yıldır çeşitli yardımlar yaptığını ifade ederek , okul öğrencilerine zengin fakir gözetmeksizin yapılan yardımlardan dolayı kendisine teşekkür etti ve  Öztanık’ın diğer bütün iş adamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum dedi.”

Konuşmaların ardından iş adamı Öztanık tarafından gönderilen 685 takım eşofman Milli Eğitim Müdürü Güneş ve Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubeden gelen polisler tarafından öğrencilere dağıtıldı.Çocuklarda duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Öte yandan törende, bir polis memuru, bir öğrenciyle yakından ilgilenerek, öğrenciyi telsiziyle hatta bulunan bir diğer polis memuruyla görüştürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çacı 5 yıl önce

sayın millieyitim müdürüm 80 ci yil orta okulunun tapletleri nerede bunların akibeti ve bu çocukların eyitimi ne engel bu tapletler yokken düzgün eyitimde yok görülüyor