Bu haber kez okundu.

Özer ve Akbulut Ailesinin Mutlu Günü
banner229

Siirtfm Yönetim Kurulu Başkanı ve Medya Siirt Genel Yayın yönetmeni gazeteci Ömer Özer’in Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Basın ve Halkla ilişkilerden sorumlu Türkçe Öğretmeni oğlu Zekeriya Kaan Özer hayatını Öğretmen Öznur Akbulut ile birleştirdi.

Mutlulukları yüzlerinden okunan Kaan ve Öznur çiftin aileleri sevenleri yalnız bırakmadı.

Peri Masalı Düğün salonunda gerçekleştirilen görkemli düğün törenine yoğun ilgi vardı.

Kaan ve Öznur çiftinin, nikâh şahitliğini Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç, Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, damadın amcası İşadamı Seyrin Özer ve gelinin amcası Şeyhmus Akbulut yaptı.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, evlilik cüzdanını geline vererek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikahın ardından Kaan ve Öznur Özer çifti ilk danslarını gerçekleştirdi.

Özer çiftinin ilk dansının ardından  piste çıkan konuklar,yerel sanatçımız Cengiz Tan'ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla düğünde geç saatlere kadar eğlendi.

Düğüne Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Vali Yardımcısı Yunus Koç, Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu, İş-Kur Müdürü Ömer Aslan, AFAD Müdürü Cahit Akkoyun, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş,Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay,Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Başar Taner, Valilik Basın Müdürü Şükrü Uras, Basın camiası Özer ve Akbulut Ailelerinin Akrabaları,sevenleri ve dostları katıldı.

Genç çiftin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunurken, tüm davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek Özer ve Akbulut ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDüğünözerAkbulut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

sayın abem Allah mesut bahtıyar etsin ve Allah yar ve yardımcıları olsun

Avatar
remzi uslu 6 yıl önce

İki cihan saadeti dilerim