Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Öğrencilere Ücretsiz Sağlık Taraması
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktorları Arda Yel ve İlhan Tan tarafından Alparslan İlk Öğretim Okulu Birinci sınıf öğrencilerini sağlık taramasından geçirdi.

Alparslan İlk Öğretim Okulu yapılan ücretsiz olarak yapılan sağlık taramasına, Alparslan İlk Öğretim Okulu 1. Sınıfta eğitim gören 200 öğrenci sağlık taramasından geçirildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktorları Arda Yel ve İlhan Tan tarafından yapılan sağlık taramasında, kalp ritim taramasının yanı sıra genel fiziksel muayene ateş, nabız, tansiyon gibi vital bulguların alınması, kulak burun boğaz kontrolü, skolyoz, kifoz vb. iskelet sistemi bozuklukları, vücut ağırlığı, boy uzunluğu, bel çevresi ölçümü, görme keskinliği, renk körlüğü kontrolü yapıldı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktorları Arda Yel ve İlhan Tan tarafından yapılan muayenelerin ardından ciddi rahatsızlıkları tespit edilen öğrenciler ilgili birimlere yönlendirildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktorları Arda Yel ve İlhan Tan, Personel Müdürü Cahit Kars, Hemşire Suzan Kayaalp ve sağlık ekiplerinin muayenesi sonrasında, çocuklara kek ve meyve suyu ikram edildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr.Nural hasbal," Çocuklarımız bizim geleceğimiz. En büyük yatırım çocuklara yapılan yatırımdır. Toplumsal yardım bilinci ve farkındalık oluşturmak istediğimiz bu projenin herkese örnek olmasını diliyoruz.

Okul müdürü Bahattin Çelik,desteklerinden dolayı Özel Siirt Hayat Hastanesi Doktorlarına teşekkür etti.

Okulun bu etkinliğinden memnun ayrılan veliler Özel Siirt Hayat Hastanesi Doktorlarına ve Personel Müdürü Cahit Kars’a ve okul müdürü Bahattin Çelik’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.