Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinden Eruh’a Ziyaret
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, ilimiz ve ilçelerdeki tüm kamu kurum kuruluşları ziyaret ederek hastanenin tanıtımını gerçekleştirmeye devam ediyor.

İlimiz ve ilçelerinde Kamu kurumlarındaki yetkilileri ziyaret eden Necmettin Fırat, Kalite Yönetim Direktörü Cahit Kars ve Hastane personeli hastanelerini tanıtarak, hastanede yürütülen sağlık hizmetleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

İlk olarak ilimiz merkezde bulunan tüm kurumları ziyaret eden Hastane Müdürü Necmettin Fırat, Kalite Yönetim Direktörü Cahit Kars ve Hastane personeli ile birlikte dünde Eruh ilçesini ziyaret ederek, hastane tarafından hazırlanan broşür ve promosyanları dağıtarak hastanelerinde yapılan hizmetleri anlattılar.

Hastane Müdürü Necmettin Fırat, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı ilimiz ve ilçelerinde bulunan tüm kamu kuruluşlarına ve Siirt halkına teşekkür etti. Fırat, Özel Siirt Hayat Hastanesinin sağlık alanında vermiş olduğu hizmetleri dağıtmış olduğu broşürlerle anlattı.

Fırat, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak bütün kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışarak ilimiz ve İlçelerine hizmet etme noktasında bir bütün olarak hizmet vermek istediklerinin altını çizdi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat yaptığı açıklamada, “bundan böyle öncelikli olarak vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Bize verilen görevi ekip olarak layıkıyla yerine getirmek için mücadele edeceğiz.

Fırat, “Siirt halkının desteğini arkamıza alarak tecrübeli ekibimizle elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inancım tamdır. İlimiz halkının hak ettiği, sürekli ve kaliteli yüksek sağlık hizmetini hastanemizin uzman hekim ve diğer hekim ve personel arkadaşlarımızla birlikte en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız.”Dedi.

Kısacası halkımıza sağlıkla ilgili en güzel sağlık hizmetini vermek için kolları sıvadık. Siirt’imizi sağlık sektöründe çağ atlatmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıp başaracağız”.

Fırat, gerçekleştirdikleri ilçe ziyaretlerinde kendilerine kapılarını açan tüm kamu kurum kuruluş yetkililerine teşekkür ederek, göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı ve tüm vatandaşlara teşekkür ederek, hizmet sektöründe hastanelerine duyulan ilgiden dolayı da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.