Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Masa Başı Yangın Tatbikatı Başarıyla Uygulandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi 2019 yılı ( HAP ) Hastane Afet Planında yer alan ve yılda bir kez yapılması gereken masa başı tatbikatı başarıyla uygulandı.

Masa başı tatbikat senaryosu olarak hastanede elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda hastanenin afet planında görevli ekiplerin olaya müdahalesi planlandı.

Yangının çıkmasının kısa bir zaman sonra toplanan hastane afet planında görevli ekipler hastane afet yöneticisi başkanlığında, operasyon, planlama, lojistik, halkla ilişkiler, kurumlar arası koordinasyon, iş güvenliği uzmanı, tıbbi etik kurulu ve finans olarak gruplara ayrılmış dakika dakika yaşanan gelişmelerle ilgili strateji geliştirerek hastanenin hizmetlerinin sürdürülmesinin devamını sağlamışlardır.

Tatbikat bitim sonrasında grup sözcüleri tatbikat anında yaptıkları grup çalışmalarının değerlendirmelerini hastane afet yöneticisi ve tatbikat katılımcılarını sundular.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr.Nural Hasbal, tatbikata katılan İl Sağlık Müdürlüğü UMKE Ekiplerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek bu tür tatbikat çalışmaları sayesinde her yıl kendilerini geliştirdiklerini belirtti.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Personel Müdürü Cahit Kars, Hastane Afet Yönetimi Birim Başkanı Mehmet Ecir Aydın,Hastane olarak meydana gelebilecek afetlere karşı her zaman hazırlıklı ve eğitimli ekiplerle tatbikatların devam edeceğini belirterek afetsiz günler yaşanmasını dilediler,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.