Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi'nden Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Özel Siirt Hayat hastanesi, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesajı yayınladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, “Bayramlar insanı insan yapan değerlerin çok güçlü olarak yaşandığı günlerdir. Ramazanın son günlerinde ‘Elveda Ya Şehr-i Ramazan’ demenin hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramı’nı yaşayacak olmanın mutluluğu toplum olarak hepimizi özel bir sevince boğmuştur.

Bayramlarımız, aramızdaki sevgi, saygının perçinlendiği, millet olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın güçlendiği özel günlerdir.

Bayramlarımız birbirimize olan dargınlıkları unuttuğumuz ve kardeşçe kucaklaştığımız günlerdir. Ayrıca bayramlar insanı insan yapan değerlerin çok güçlü olarak yaşandığı anlamlı günlerdir.

Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Özel Siirt Hayat Hastanesi, olarak bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların sürekli olması dileğiyle; bütün Siirtli Hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.