Bu haber kez okundu.

ÖZEL SİİRT ASEMA HOSPİTAL’A İLİMİZ VE ÇEVRE İLLERDEN YOĞUN İLGİ
banner229
Özel Siirt Asema Hospital daha kaliteli ve güler yüzlü bir hizmetin verilmesinden dolayı en çokta hastalar ve yakınlarını mutlu oluyor. İlimizde faaliyet gösteren Özel Siirt Hastanesi Siirtlilerin yanı sıra çevre illerden yoğun ilgi görüyor. Hizmet kalitesi ve güler yüzlü bir anlayışın sergilendiği ÖZEL SİİRT ASEMA HOSPİTAL oldukça dikkat çekiyor.
Özel Siirt Asema Hospital modernizasyonu ve kalite anlayışındaki değişiklikler Siirt’te de kendisini göstermeye başladı. Özel Siirt Asema Hospital hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet vermesi amacıyla atılan adımlarda büyük beğeni topluyor.
Büyük hastanelerle kalite yarışına girebilecek kadar olumlu gelişmelerin yaşandığı Özel Siirt Asema Hospital da bu durum hakim.
Sağlık Bakanlığının onayıyla Hastane kapasitesinin 75 yatağa çıkarılması, ayrıca ilimizde büyük bir eksikliği hissedilen, Kardiyoloji, Beyin Cerrahi ve Dermatoloji (Cildiye) bölümlerinin yakın zamanda açılacak olması Siirtli vatandaşları mutlu etti.
Hastane yönetimi kalite ve modernizasyon anlamında kendilerini geliştirdikleri gibi vatandaşın ayağına hizmeti götürmeye devam ediyor. Özel Siirt Asema Hospital tarafından hizmete sokulan Yoğun Bakım Ünitesi ve Yeni Doğan Çocuk Bakım ünitesi Siirtlilerin yanı sıra çevre illîlerden ve İlimiz Devlet hastanesinden yapılan sevklerle yoğun ilgi gördüğü öğrenildi.
Özel Siirt Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, Çoğu zaman tam doluluk oranları ile çalışan yoğun bakımların ihtiyaç duyan her hastaya anında hizmet verilebilmesi için sayıca artmasının yanında ünitelerin yapılanmaları ve donanımlarının son teknoloji ile desteklenmesi insan hayatına ve sağlığına duyduğumuz saygının bir gereği olduğunu söyledi.
Özel Siirt Asema Hospital olarak çağın gerektirdiği imkânlar kullanılarak her türlü yoğun bakım sağlık hizmetinin verilebildiği yoğun bakım standartlarını üst düzeye taşırken, halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme çabamız istek ve gayretle artarak devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.