Bu haber kez okundu.

Özel İdare’den Emekli Olan Personellere Veda Yemeği Düzenlendi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi’nde uzun yıllar görev yapan personellerden Turan Tanık ile Nedim Atilla emekliye ayrıldı.

İl Özel İdare İşletme müdürlüğünde 30 yılı aşkın hizmet eden, Turan Tanık ile Nedim Atilla için BEM-BİR-SEN öncülüğünde veda yemeği düzenledi.

İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, yaptığı konuşmada, emekliye ayrılan Turan Tanık ile Nedim Atilla’nın 30 yılı aşkın devlete hizmet ettiklerini ifade ederek, Turan Tanık ile Nedim Atilla’nın görevleri süresince kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getirdiklerini ve mesai arkadaşlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti.

Canpolat, "Arkadaşlarımızla güzel günlerimiz geçti. Kendilerinin kurumumuza önemli hizmetleri bulunmaktadır. Arkadaşlarımıza verdikleri bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Canpolat,Özel İdare ailesi olarak Turan Tanık ile Nedim Atilla’ya bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, veda yemeğine katılan tüm personel arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Turan Tanık ile Nedim Atilla ise, uzun süre çalıştıkları Özel İdare’ye hizmet vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dediler.

Veda yemeğine İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpoalt ,İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile Bem-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Sabit Sevgili,Yol-İş Sendikası Özel İdare Baş Temsilcisi Fahrettin Nazlıer ve İl Temsilcileri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.