Bu haber kez okundu.

Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Personelle Bayramlaştı
banner229

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat 9 günlük Ramazan Bayramı sonrası personeliyle bayramlaştı.

Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte İl Özel İdaresi’nde çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Bayram sonrası mesainin ilk gününde İl Özel İdaresi’nde bayramlaşma töreni gerçekleşti.

İl Özel İdaresi’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, , İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Bülbül ile Abdülmecit İlhan, İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve kurum çalışanları katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat yaptığı konuşmada İl özel idaresi iller için için önemlidir. Çünkü bizim dışarıdaki elimiz kolumuz ve yüzümüzsünüz. Dolayısıyla biz eğer en küçük yerleşim birimimizden en büyük birimimizi kadar devleti en iyi şekilde temsil edersek o zaman hem siz mutlu olursunuz hem de biz mutlu oluruz.

Bu işinde zor olmadığı kanaatindeyim. Kamu çalışanları ve il özel idare çalışanları bir ailedir. Dolayısıyla bir aile anlayışı içerisinde birbiriyle dayanışma, paylaşma, birlik, beraberlik içinde hizmetlere sarıldıkları zaman hizmetlerini daha kaliteli daha yüksek standartlarda ve daha kolay yapacağımızı ben belirtmek istiyorum.

Bizim başaramayacağımız üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir konu olmadığını bu vesileyle vurgulamak istiyorum. Aynı zamanda bu bizim görevimiz. Bu görevi de en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum.

Canpolat “2019 yılının 2018 yılına göre daha başarılı bir yıl olması dileğiyle, hizmetlerimizi kalitemizi artırarak devam edeceğiz. Bu konuda hiçbir tereddüt ve kuşkumuz yok.

Bu anlamda başta Genel Sekreter Yardımcılarıma, işçisi, amiri, memuru, şefi ile bütün personele ayrı ayrı teşekkür ederek, çalışanlara kazasız belasız bir çalışma sezonu dileyerek,daha nice bayramlarda huzur içerisinde bayrağımızın altında beraber bayramlar yapmayı Cenabı Haktan niyaz ediyorum hepinize ailelerinizle birlikte sağlık mutluluk huzur diliyorum." 

Konuşmanın ardından hep birlikte nice güzel bayramlara erişilmesi temennisi ile bayramlaşma gerçekleşti ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.