Bu haber kez okundu.

Özel Güvenlik Görevlilerine Uyuşturucu Maddeler Hakkında Eğitim Verildi
banner229

Siirt’te Milli Eğitim Müdürlüğünde görev alacak olan özel güvenlik görevlilerine madde bağımlılığı ile ilgili eğitim verildi.

Siirt Üniversitesinde görevli Özel Güvenlik görevlileriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev alacak olan Özel Güvenlik Görevlilerine madde bağımlılığı, bağımlılığın belirtileri, bağımlılık yapan maddeler ve özelliklerine dair eğitim verildiği belirtildi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 28.11.2017 günü Narko Rehber Modülü kapsamında Siirt Üniversitesinde görevli Özel Güvenlik görevlileriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev alacak olan Özel Güvenlik Görevlilerine madde bağımlılığı, bağımlılığın belirtileri, bağımlılık yapan maddeler ve özelliklerine dair eğitim verilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçuna yönelik mücadelenin devam ettiği belirtildi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.