Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital’dan İl Emniyet Müdürü Kızılay’a Ziyaret 
banner229

Özel Asema Hospital Baştabibi Uzman Dr.Taşkın Tuna Özkılç, Genel Müdür Necmettin Fırat ve yönetim kurulu İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı makamında ziyaret ederek yeni binalarının hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat,  Siirt’te huzur ve güvenin sağlanması için fedakarca çalışan tüm Emniyet personeline başarılar dileyerek,daha sonra İl Emniyet müdürlüğü personeli eş ve çocuk, anne ve babalarına indirimli sağlık hizmeti taahhütnamesi yapıldı.  
Çok kutsal ve önemli bir görev üstlenen polis teşkilatının her zaman yanında olduklarını aktaran Başhekim Uz. Dr. Taşkın Tuna Özkılç,, sağlık alanında da polis teşkilatına her daim hizmet etmekten onur duyduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Hastane Yönetimi'ne teşekkür etti.
Özel Asema Hospital Baştabibi Uzman Dr.Taşkın Tuna Özkılç, Genel Müdür Necmettin Fırat, yeni hizmet binasında görev yapan tüm emniyet çalışanlarına kalem ve notluk dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.