Bu haber kez okundu.

ÖZEL ASEMA HOSPİTAL, SAMSUN’DA YAŞANAN OLAYI KINADI
banner229
Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmakta olan Op. Dr. Kamil Furtun'u menfur bir saldırı sonucu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Özel Asema Hospital Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, insanların sağlığı için canla, başla ve aşkla görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik her türlü şiddeti, kimden ve nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetlediklerini söyledi.
ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdürü Mehmet İhsan Erzurumlu, toplumun hemen hemen tüm kesimlerinde yaşandığı gibi sağlıkta da maalesef bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalındığına dikkat çekerek, Sevginin, merhametin ve hoşgörünün sembolü olan bir sahada böylesi kahreden olayların bir daha yaşanmamasını yürekten temenni ettiğini ifade eden Erzurumlu, Hayatını kaybeden Kamil Furtun kardeşimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet, kendisi de Doktor olan değerli eşleri başta olmak üzere evladı ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin ve Sağlık Camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.