Bu haber kez okundu.

Özel Asema Hospital Çalışanları İftarda Buluştu
banner229

Özel Asema Hospital tarafından hastane Doktorları ve çalışanlarına yönelik bir iftar yemeği düzenlendi. 
Özel Asema Hospital yönetiminin Ramazan ayı nedeniyle Elit Düğün salonunda düzenlediği iftar yemeğine Özel Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Lale, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mikail Taş, Genel Müdür Yardımcıları Necmettin Fırat, Uğur Helaloğlu, Hastane Baştabibi Uz.Dr. Taşkın Tuna Özkılıç, Özel Asema Hospital’ın ilk kurucusu Abdurrahman Tetik, doktor, hastane personeli ve eşleri katıldı. Davetliler iftar yemeğinde hep birlikte oruçlarını açtı. 
İftar yemeğinde konuşan Özel Asema Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Sıddık Lale, "Ramazan ayı münasebetiyle organize ettiğimiz iftar yemeğimize katılımın çok olması bizleri mutlu etti. Bu tür etkinlikler bizim açımızdan büyük önem arz etmektedir. Çünkü birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Bizler birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan mutluyuz. 
Siirt’in sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet verdiklerini belirten Lale,“Şuan Hastanemizde birçok alanda bölümlerimiz mevcut olduğunu, vatandaşların özel hastaneleri tercih etme nedenlerinin ilgi ve özel alaka olduğunu belirterek, İftar yemeğine katılan tüm çalışanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Özel Asema Hospital Baştabibi Uz.Dr. Taşkın Tuna Özkılıç’ta "İftar yemeğinde çalışanlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Özel Asema Hospital olarak hastalarımıza kaliteli sağlık hizmetini hep ön planda tuttuk. Biz sağlık çalışanları zor şartlar altında kutsal bir görev yapıyoruz. Bir araya gelme, kaynaşma ve hoşça vakit geçirme zamanımız olmuyor. Bu iftar vesilesi ile araya geldik. Yemeğe katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Özel Asema Hospital olarak bu tür organizasyonların devam edeceğini ifade eden Özkılıç, iftar yemeğine olan katılımlarından dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.
Konuşmaların sonunda Özel Asema Hospital’ın ilk kurucularından olan Abdurrahman Tetik, 20 Mart 2006 yılında hastaneyi kurduklarını belirterek,yaklaşık 12 yıldır ilimizde kesintisiz ve başarılı bir şekilde sağlık hizmeti veren hastane yönetim kuruluna ve çalışanlarına başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Bayanlar ramazan falan dinlememişler, boya küpünün içine düşmüş gibiler.

Avatar
Şehzade 6 yıl önce

Hanzade hanım boya küpü demişsiniz ama ben öyle bir tablo göremedim tek kişi ile genelleme yapmışsınız ,sizde Ramazan felan dememişsiniz hemen gıybet yapmışınız

Avatar
Atasay hanzade 6 yıl önce

hanzade galiba boya küpün Yok istersen size de alınabilir Ramazan disinda boya kullanılabilir diosun yani