Bu haber kez okundu.

Ulaştırma Bakanı Arslan, Görme Engelli Küçük Berfin'i Bayram Öncesi Mutlu Etti
banner229

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 8 yaşındaki görme engelli Berfin'in isteğini yerine getirerek, bayram öncesi mutlu etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Siirt'te yaşayan 8 yaşındaki görme engelli Berfin Aslan'ın, sosyal medya üzerinden Türkiye Sakatlar Derneği Siirt Şubesi Başkanı ve aynı zamanda sosyal medya uzmanı olan engelli Barış Amcalar'ın yaptığı çağrı üzerine, özel uyumlu laptop isteğine duyarsız kalmadı ve dileğini yerine getirerek bayram öncesi küçük Berfin'i sevindirdi.

Hediyesini AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'dan alan Berfin, "Bakanımıza bu hediyeyi gönderdiği için çok teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Siirt Şube Başkanı Barış Amcalar da, "Sayın bakanım devletimizin şefkatli elini hissettirip Berfin'i mutlu ettiğiniz için teşekkürler. Kendiniz gibi merhametli, iyi yürekli ve duyarlı bakanları atadığınız için bir teşekkür de sizlere Cumhurbaşkanım" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.