Bu haber kez okundu.

Öz Kale Beton Vatandaşların Tercihi
banner229
 Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Yıldız, Siirt küçük sanayi Sitesi yanında hizmet veren beton santralinin , Kurtalan'daki beton santrali ile birlikte toplam da 40 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

 Siirt'te inşaat sektörünün her geçen gün gelişerek arttığına dikkat çeken Yıldız, "Siirt'te Özkale Beton santrali dün itibariyle üretime başladı. Saatte 120 metreküp üretim yapılabilen bu tesis Güneydoğuda bir ilktir. Eski parayla yaklaşık 5 Trilyon'a mal olan beton asfalt şantiyemizde kaliteli beton üretimi yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde parke taşı üretmeyi de planlıyoruz.
Siirt'te 4 mevsim hareketli olan inşaat sektörü göz önünde bulundurulduğunda ilimizde bulunan tüm beton santralleri de bir ihtiyaçtır."dedi.


İrtibat Telefonları: 0 484 224 34 99
                                0 544 224 05 40
                                0 541 642 63 27

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.