Bu haber kez okundu.

OYUN PARKI OLMADIĞINDAN  ORTA REFUJLARDA HASRET GİDERİYORLAR
banner229
 İlimizde yeteri kadar oyun parkaları olmayınca çocuklar ilimizin en işlek caddesi olan Kurtalan Caddesi üzerinde bulunan orta refujlarda oyun oynuyorlar.

Çocukların oyun oynayacak başka yer bulamamasından dolayı Valilik önündeki orta refujlarda oyun oynaması ve bu yolda trafiğin akıcı olmasından dolayı büyük bir tehlike yaşadıkları görüldü. Orta refujlarda oyun oynayan çocukları sürücülerin ve vatandaşların uyarılarıyla orta refujlardan uzaklaştırılmaları ile tehlikeli oyunları son buldu.

Çocukların orta refujlarda oyun oynaması bir gerçeği de beraberinde getirerek, ilimizde yeteri kadar oyun parklarının olmaması ve mahallelerde oyun parklarının olmamasından dolayı çocukların böyle tehlikeli alanlarda oyun oynamasına sebep olurken, vatandaşlar belediyenin mahallelerde yeni parklar yapması talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.