Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Sağlık Bakanı Koca ve Gençlik Spor Bakanı Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek şehrimizle ilgili yatırımları görüşüp taleplerini iletti.

Siirt ile ilgili birçok istek ve taleplerin yerine getirilmesi için mesai harcayan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören bu çalışmaların yanı sıra ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret eden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt’te devam eden projeler hakkında görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Ören, AK Parti Hükümetlerince yürütülen ‘Sağlıkta Reform’ politikalarının, vatandaşın memnuniyet düzeyini çok yükseklere taşıdığını ifade ederek, “Sağlık Bakanlığımızın şehrimize kazandırılan sağlık yatırımlarından dolayı da ayrıca AK Parti Hükümetlerimize ve Sağlık Bakanlığımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Görüşmenin ardından Siirt Milletvekili Osman Ören, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ziyareti anısına kendisine tiftikten yapılmış seccade hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek bitme aşamasına gelen kamp eğitim merkezinin bir an önce faaliyette geçmesi ve diğer yatırım taleplerini illetti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu nazik ziyaretleri için Siirt Milletvekili Osman Ören’e teşekkür ederek, imkânı olan her desteği vereceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.