Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Mazbatasını Aldı
banner229

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Osman Ören, mazbatasını aldı.

24 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti Milletvekilliğine seçilen Osman Ören,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç’la birlikte gittikleri adliyede İl Seçim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kaymaz’dan mazbatasını aldı.

Adliye çıkışında açıklama yapan milletvekili Osman Ören, " Milletimizin sandığa yansıyan iradesi ve tecellisi bizim başımızın üzerindedir. Biz milletimizin kararına sonuna kadar saygı duyacağız.Türkiye çok önemli bir seçim yaptı.Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş yapıldı.

Yeni sistem Allah'ın izni ile hızlı ülkemizde daha hızlı bir sistemi başlatacak. Daha güçlü bir hükümet ile daha güçlü bir meclis ile çalışmalar daha hızlı bir şekilde devam edecek. Bizlerde hemşerilerimizin bize verdiği yetkiyi mecliste 24 saat esaslı çalışmalarımız ile yürüyeceğiz. Milletimizin bize yüklediği sorumluluğu biliyoruz. Bu mazbatayı aldığımız günden itibaren şehrimize yatırımlarımızı hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapacağız.

Bu seçimin sonunda milletimiz bize daha fazla çalışmamız gerektiğinin sorumluluğunu yükledi.Bizlerde inşallah yeni dönemde şehrimize çok güzel hizmetler kazandıracağız. İnşallah 24 Haziran seçimleri ülkemize milletimize Siirt'e hayırlar getirir"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir hastane çalışanı 6 yıl önce

sayın vekil önceki dönem işe alınan işçiler tınerci ballıcı torbacı ve çocuk istismarcı ve kendi akrabalarının hiç biri boşta kalmamak şartıyla görevini bititrdin şimdi ise sıra suriyelilerde ya siirt tin gençleri ne olacak