Bu haber kez okundu.

Osman Ören, Karayolları Çalışmalarını İnceledi
banner229

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören, kentte devam eden karayolları çalışmalarını inceledi.

 Eski otogar kavşağı ve çevreyolundaki çalışmaları inceleyen Ören, burada Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Ören, yaptığı açıklamada, kentin en iyi hizmetlere kavuşması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Çevreyolunda yapılacak viyadük ile Siirt Organize Sanayi Bölgesi yolunun 6 kilometreden 3 kilometreye düşeceğini belirten Ören, projenin yakın zamanda hayata geçeceğini belirtti.

Siirt-Batman karayolundaki çalışmalar hakkında da bilgi veren Ören, şunları kaydetti: "Şu anda Kurtalan ve Siirt arasındaki yol çalışmaları devam ediyor.

Kurtalan ve Batman arasındaki yol da inşallah bu yıl projesi yapılacak ve gelecek yıl ihale kapsamına alınacaktır. Bu yol da bitümlü sıcak karışım asfalt olarak halkımızın hizmetine girecektir.

Bundan sonra kentteki bütün yolları 2020'ye kadar bitümlü sıcak karışım asfaltla kaplamak için proje ve ihale kapsamına aldık." Ören, bir süre sonra kentteki yol çalışmalarında mıcırın artık kullanılmayacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.