Bu haber kez okundu.

OSMAN HOCA MUMLA ARANIYOR
banner229

 24. Dönem Siirt Milletvekili Eğitimci Osman Ören vatandaşlar tarafından mumla aranıyor.

İlimizden bu yıl içerisinde ayrılan öğretmen sayısı 960, Eylül ayında yapılan öğretmen atamalarında ilimize ataması yapılan 541 öğretmen, öğretmen açığı ise 319 öğretmen oldu.
  
    Geçen dönem yapılan öğretmen atamalarında çok büyük katkısı olan Osman Ören’in olmayışı ve Yasin Aktay’ın konuya duyarsız kalması öğretmen açığının yaşanmasına sebep oldu.
     7 Haziran’da yapılan seçimlerde AK Parti den milletvekili seçilen Yasin Aktay’ın konuya duyarsız kalması vatandaşların tepkisine sebep oldu. Birçok vatandaşla yaptığımız görüşmelerde yaklaşık 3 aydır Milletvekili seçilen Yasin Aktay’a ulaşmaya çalıştıklarını ancak ulaşamadıklarını ifade ettiler.
   Vatandaşlar Yasin beye ulaşmak istediklerini ancak telefonlara cevap vermediği gibi bir daha kendilerine dönmediğini belirttiler. Daha önceki dönemlerde vekillerimizi aradığımızda mutlaka telefonlarımıza baktıklarını, bakmadıkları zamanda mutlaka kendilerine geri dönerek aradıklarını belirten vatandaşlar, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde halk arasında sevilen, sayılan, Siirt’in sorunlarıyla ve halkın sorunlarıyla ilgilenecek adayların gösterilmesini istediler. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiOsman Ören
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

inanızki hiç aramıyoruz, sayın site yetkilileri 4 yıldır milletvekilik yaptı ne yaptı, osman örenin ak partide karnesi çok zayıf, sizin gibi küçük düşünen kişiler osman öreni arıyor, lütfen biraz büyük düşünün ve siirti rahat bırakın.

Avatar
Mantikli ama bir dakika 9 yıl önce

bu haberin gerceklik payi var. evet yasin bir mv gibi davranmiyor. osman oren sagolsun bize dönüyordu ama ondan rica edilen cogu seyi de askida birakiyordu. iyi his ediyordu ama bos. herkese tamam ttamam der hicbirsey yapmaz. ikisi de ayni yolun yolcusu

Avatar
mehmet 9 yıl önce

bu kadar saçma haber yazılır mı medya olarak kaliteli bir haber yazın

Avatar
SELAMİ OLGUN 9 yıl önce

bu haberiniz içi çok teşekkür ederiz.tüm siirt halkinin gönlüne su serptiniz.çünkü osman hocada türk.kürt.arap ayrimi yoktur.herkesin işine gücü yetttiği kadar çabaliyor.haberinizle gerçekleri saptırmadan çok güzel yazmişsiniz

Avatar
yönetici 9 yıl önce

biz medya olarak kaliteli haber yapıyoruz. siz galiba siirt'te yaşamıyorsunuz, gelin siirtlilere sorun yasin aktay'ın siirt'e olan katkısını, koskocaman bir hiç duyacaksınız. neden osman ören'e gelince siirt'e katkıları var kent meydanı, kezer mesire alanları ve milli eğitime çok büyük katkıları oldu. osman ören'i aradığında da ona ulaşabilirsin, ama yasin aktay'a ulaşamassın

Avatar
burak 9 yıl önce

yasin aktay'ı siirte getirip dolma,kitel,perde pilav ziyafetleri veren osman hoca değilmiydi. yasin aktayın siirte baş belası olmasının tek müsebibi osman hocadır.onu buraya getirip kendi ayağına sıkmıştır. site yöneticisi doğru söylüyor yasinin aday olması osman hocayı mumla arattırmıştır. artık iş işten geçti. ak parti yönetimi geçen seçimden ders almamış olacakki yine aday gösterdi onu ve hdp nin ekmeğine yağ sürdü şimdi sevinyorlardır bu liste için. memleket bahtsız ne yapabiliriz.

Avatar
şamil 9 yıl önce

isabetli olmuş kişilerin ısrarla osman demesi yanlış liste güzel siirte hayırlı olsun çıkar için ulaşamayan arkadaşlar kızmayın kendinize başka mavi marmaralar bulun hade naş

Avatar
Umut 6 yıl önce

Doğru tespit, Osman hoca döneminde en azından ulaşabileceğimiz sürekli çarşıda kahvede oturup çayını içebileceğimiz bir insandı. Yasin bey anca bakanlarla oturup kalksın görende oyu bizden değil bakandan validen aldı sanacak.