Bu haber kez okundu.

Ortaokul Öğrencileri Kitap Çıkardı
banner229
Siirt İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, "Seni Görmeden Sevdik" adlı kitap çıkardı.
İbrahim Hakkı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat Kalkan yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla öğrencilerin hazırladığı "Seni Görmeden Sevdik" kitabın yayımlandığını söyledi.
Kitapta şiir ve çeşitli yazıların yer aldığını ifade eden Kalkan, "Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla öğrencilerimizin Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e yazmış olduğu eserlerin yer aldığı kitap 98 sayfadan oluşuyor. Kitapta, öğrencilerimizin eserlerinin yanında fotoğrafları da yer almaktadır. Okuma ve yazma alışkanlığının yerini teknolojiye bırakmakta olduğu günümüzde öğrencilerimizin verdiği emekler sonucu bu önemli eserin ortaya çıkması bizleri sevindirdi. Öğrencilerimiz de kitabın yayımlanmış halini görünce çok mutlu oldular. Kendilerini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Kalkan, öğrencilere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.