Bu haber kez okundu.

Örnek Vatandaş
banner229
Mehmet Selim Yargıcı takdire şayan bir davranışa imza attı. Yargıcı bulduğu profesyonel fotoğraf makinasının sahibini arıyor.
Siirt’te bir okulda geçici görevle asgari ücretle çalışan duyarlı vatandaş Mehmet Selim Yargıcı yolda bulduğu dijital fotoğraf makinesinin sahibine ulaştırılmasını istiyor.
Bu konuda basın mensuplarının desteğini isteyen duyarlı vatandaş Siirt’in yerel televizyonuna başvurdu. Fotoğraf makinesini bulan Yargıcı, Empati kurduğunu ve makine sahibinin bu makineyi kaybetmiş olmasından dolayı büyük üzüntü duyacağını düşünerek makine sahibine ulaştırma kararı aldığını belirtti.
Duyarlı vatandaş Selim Yargıcı, fotoğraf makinasını kaybeden kişinin kendisine veya Kanal56 televizyonuna ulaşmasını için çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.