Bu haber kez okundu.

Ormandalı Sakinlerinden Dicle Elektrike Teşekkür Ziyareti
banner229

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı bir gurup Ormandalı köyü sakini Dicle Elektrik’i ziyaret ederek, köylerine yapılan enerji yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette İl Müdürü Müdür Naci Obut’un yanı sıra Pervari İşletme Yöneticisi Servet Tekin Kutlu da hazır bulundu.

Enerji şirketinin yöneticilerine köylerindeki elektrik altyapısının güçlendirilmesinin yanı sıra aydınlatama çalışmalarından dolayı teşekkür eden Ormandalı köyü sakinleri, yapılanların ardından enerji sıkıntılarının kalmadığını söylediler.

Dicle Elektrik’in hizmet anlamına üzerine düzeni yaptığını, bu nedenle kendilerinin de geçmişe ait elektrik borçlarını da ödemek istediklerini bildiren köylüler, bunun için uzlaşmak ve elektrik borcu olmayan bir köy olarak anılmak istediklerini bildirdiler.

Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Naci Obut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Bu ziyaretiniz ve gösterdiğiniz nezaketten ötürü şirketim adına asıl biz size teşekkür ediyoruz.

Dağıtım şirketi olarak diğer yerleşim birimlerinde olduğu gibi Ormandalı köyünde de enerji ihtiyacına dönük yapılması gerekenleri yaptık.

Sizlerin memnuniyeti, bizim de memnuniyetimizdir. Geçmiş borçlarla ilgili uzlaşma talebiniz ise ilgili birimler tarafından değerlendirilecektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.