Bu haber kez okundu.

ORMANDALI MESİRE ALANI İYİLEŞTİRME PROJESİ HİZMETE GİRDİ
banner229
Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklenen 2014 yılı Turizm Kent ve Sanayi Altyapısı Destek Programı kapsamında Pervari Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan “Ormandalı Mesire Alanı” projesi Pervari Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından yürütülen ve tamamlanan proje hizmete girdi.
Uygulanan projenin bedeli 751 bin Türk lirasıdır. İlimizde hizmet veren Statkraft Baraj firması tarafından 188 bin Türk lirası destek sağlandı. Projede yürüyüş ve bisiklet yolu, çok amaçlı sportif etkinliklerin yapılabileceği spor alanı, kameriyeler, barbeküler, şadırvan, spor aletleri, çocuk oyun grubu imalatları yapıldı.
Projenin ile vatandaşların aileleriyle birlikte rahatça vakit geçirebileceği bir sosyal yaşam alanı Pervari İlçemize kazandırıldı.
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman “mesire alanının İlçemiz halkına hayırlı olmasını dileyerek, Pervari’nin yaşanabilir ligini artıracak buna benzer projeler yapıp uygulamaya devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdurrahman özemn 8 yıl önce

ilçemize hayırlı olsun. emeği geçenlere teşekkürler.