Bu haber kez okundu.

ORMANBAĞI GEÇİCİ KÖY YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
banner229
Şirvan Ormanbağı köy yolunun heyelan tipi 470 metre uzunluğundaki açık "TÜNEL" yapılacak olmasından dolayı köy yakınlarında 12 kilometre geçici köy yolu yapımına başlandı.
Siirt'in Şirvan ilçesi Ormanbağı köyünde yıllardır devam eden yol sorunu yakın zamanda açık tünel yapılmasıyla beraber köylüler rahat nefes alacak. 1.200 nüfusa sahip olan Ormanbağı köyünün yolu, heyelan nedeniyle sürekli kapanıyor ve köye ulaşım sağlanamıyordu.
Milli Savunma Bakanlığının Güvenlik yolu kapsamında olan köy yolunun daha önceden de yapıldığı ancak heyelan nedeniyle yolda bu kez tünel çalışması yapılacağından dolayı 12 kilometre geçici köy yolunun açılmasına başlandığı görüldü.
Ormanbağı köylüleri yeni yapılacak olan geçici köy yolunun tamamlanmasının ardından 470 metre uzunluğundaki açık tünel inşaatının başlayacağını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.