Bu haber kez okundu.

Ören ve Vali Atik, Bakan Turhan ve DSİ Genel Müdürü Aydın’ı Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ile Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve beraberlerindeki heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada Ankara Ticaret Odası Başkanı hemşerimiz Gürsel Baran ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Pervari Belediye Başkanı Tayyar özcan ve Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ederek ,Siirt’in ulaşım alanındaki sorunları ele aldıklarını belirtti.

Bu kapsamda OSB yolu ihalesinin hemen yapılacağı diğer yolların ihalelerinin ise yılsonuna kadar tamamlanacağı belirtti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaretlerinde Pervari yolunun en kısa sürede başlaması için göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tüm Pervarili hemşehrileri adına Bakan Turhan'a teşekkür ederek, ATO Başkanı Gürsel Baran'a ve Milletvekili Osman Ören'e teşekkür etti.

VALİ ATİK VE ÖREN DSİ GENEL MÜDÜRÜ MEVLÜT AYDIN’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören daha sonra Vali Ali Fuat Atik ile birlikte DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı ziyaret ederek baraj altında kalacak yolların son durumunu istişare ettiler.

Ören yaptığı açıklamada; Yapımı devam eden yollarımızın yeniden revize edilmesi ve kısalması İçin tüneller yapılması konusunda DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’dan destek aldıklarını, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

Sayın vekilim demiryolu proje ihalesi yapıldı ve bitti, Kurtalan Siirt demiryolu yapım ihalesi ne zaman yapılacak millet bunu sizden bekliyor.