Bu haber kez okundu.

Ören ve Taşkın'ın Girişimleriyle Eski Sebze Hali'nde İki Katlı, 400 Araçlık Otopark Yapılıyor
banner229

Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile beraber Vakıflar Genel Müdürlüğü’ndeki yetkililerle bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Ören ve Taşkın, eski sebze hali ve semt pazarı ile iş hanının yıkılıp, bu alana genel mimariye uygun, iki katlı, 400 araçlık otopark için genel müdürlük yetkilileriyle en uygun proje çalışması hakkında görüşme gerçekleştirdiler.

Eski Sebze Hali'nde Genel Mimariye Uygun, İki Katlı, 400 Araçlık Otopark Yapılacak

Bahsedilen bu alanın önemini vurgulayan Milletvekili Ören, şunları kaydetti: “Bu alanın otopark için en uygun alan olacağı ile ilgili aldığımız genel görüşler doğrultusunda, Belediye Başkanımız Ceyhun Bey ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdik.

Bu ziyaretle birlikte, Belediyemizle birlikte yürüteceğimiz ortak çalışmalarla; genel mimariye uygun, iki katlı, 400 araçlık otopark projesinin düzenlenmesi ve akabinde onaylanması ayrıca çalışmalara bir an evvel başlanabilmesi için girişimlerde bulunmuş durumdayız.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.